iPhone 5s

Pentru ca noi credem in progres, va oferim un dar mult asteptat.

iphone 5s stack all colors

iPhone a fost intotdeuna despre inovatie. Noul iPhone 5s demonstreaza exact asta. Primul sistem de operare mobil din lume cu arhitectura pe 64 bit. Sensor biometric pentru citirea amprentelor este deasemenea un prim pas spre un viitor mai sigur. Toate aceste inovatii la distanta unei atingeri.

iphone 5s gold

Un nou inceput

Odata cu noua versiune de iPhone introducem o noua culoare Gold care pentru noi reprezinta combinatia dintre rafinamentul aurului si puritatea albului. Va oferim desavarsire in design si functionalitate.


Perfectiunea deplina

Noul chip A7 este dezvoltat in jurul arhitecturii 64 bit o premiera in lumea smartphone. Trecerea la platforma 64 bit este un proces care se intinde pe po perioada lunga de timp. Prin aceasta trecere noi dorim sa plasam performanta unui calculator desktop in palma dvs. Chipu A7 ofera noului iPhone 5s puterea de procesare necesara pentru a pune la dispozitie utilizatorului toate noile functionalitati oferite de iPhone 5s. iPhone 5s este de doua ori mai puternic decat predecesorul sau.

iPhone 5s este primul iPhone care vine inpreuna cu un co-procesor numit M7. Acesta are sarcina de a colecta datele in mod continu de la giroscop, accelerometru si compas. Co-procesorul M7 ajuta la cresterea autonomiei acumulatorului si marirea performantei.

iphone 5s silver

service iphone timisoara iphone 5s

Service iPhone 5s

Odata cu lanasarea noului iPhone 5s, Service iPhone Timisoara ofera o gama completa de reparatii iPhone 5s.

Punem la dispozitie reparatii profesionale, executate de personal cu experienta in electronica si telecomunicatii. In acelasi timp oferim si garantia Service iPhone Timisoara, astfel orice reparatie la iPhone 5s executata la noi este garantata de minim 90 zile. Totodata pentru toti fosti nostri clienti oferim si discounturi de fidelitate la toate reparatile executate cu recurenta la noi in service.